Стоматологична физиотерапия

САНТАМЕНТ – при лечение на периодонити, гангрени, парадонтоза, при химиотерапия за ускоряване на оздравителния процес след хирургични интервенции.
САНТАМЕНТ – при спиране на развитието на микрофлора, т.е. се спира инфекциозният процес във венците. Зъбите престават да се клатят, заздравяват се венците и кървенето спира.
САНТАМЕНТ – много силно антисептично и противовъзпалително деиствие. Той има изразено противомикробно и противогъбично действие. Не дразни слузестите обвивки и тъканите на организма.
САНТАМЕНТ – произведен от екологично чисти диворастящи билки, с доказан произход и качество В състава му присъстват екстракти и извлеци. Приемат се много добре както от възрастни, така и от малки деца.
САНТАМЕНТ – регистриран съгласно българското законодателство.
САНТАМЕНТ – има срок на годност 3 години, което ги прави предпочитани от потребителите
Противопоказания – няма.
Редица лекарства произвеждани в момента са със странични ефекти.Много от тях лекуват един и увреждат други наши органи. Не трябва да забравяме че филтъра на човешкият организъм е един и това е черният дроб.
САНТАМЕНТ – е продукт на билкова уснова състава е абсолютно безопасен за деца,бременни жени, възрастни хора приема се добре от всяка възраст – необходимост за всяко семейство.
Важно !!! В случай, че почуствате болка и не може веднага да посетите вашият стоматолог – пробвайте със САНТАМЕНТ
САНТАМЕНТ докато посетите стоматолога си.

Стоматологична Физиотерапия

Защо създадохме Сантамент

История на Сантамент

Начин на
употреба

Стоматологична
физиотерапия

Мнения на специалисти

Мнения на
клиенти

Shopping Cart
Scroll to Top