Стоматологична физиотерапия

САНТАМЕНТ – при лечение на периодонити, гангрени, парадонтоза, при химиотерапия за ускоряване на оздравителния процес след хирургични интервенции.
САНТАМЕНТ – при спиране на развитието на микрофлора, т.е. се спира инфекциозният процес във венците. Зъбите престават да се клатят, заздравяват се венците и кървенето спира.
САНТАМЕНТ – много силно антисептично и противовъзпалително деиствие. Той има изразено противомикробно и противогъбично действие. Не дразни слузестите обвивки и тъканите на организма.
САНТАМЕНТ – произведен от екологично чисти диворастящи билки, с доказан произход и качество В състава му присъстват екстракти и извлеци. Приемат се много добре както от възрастни, така и от малки деца.
САНТАМЕНТ – регистриран съгласно българското законодателство.
САНТАМЕНТ – има срок на годност 3 години, което ги прави предпочитани от потребителите
Противопоказания – няма.
Редица лекарства произвеждани в момента са със странични ефекти.Много от тях лекуват един и увреждат други наши органи. Не трябва да забравяме че филтъра на човешкият организъм е един и това е черният дроб.
САНТАМЕНТ – е продукт на билкова уснова състава е абсолютно безопасен за деца,бременни жени, възрастни хора приема се добре от всяка възраст – необходимост за всяко семейство.
Важно !!! В случай, че почуствате болка и не може веднага да посетите вашият стоматолог – пробвайте със САНТАМЕНТ
САНТАМЕНТ докато посетите стоматолога си.

Стоматологична Физиотерапия

Защо създадохме Сантамент

История на Сантамент

Начин на
употреба

Стоматологична
физиотерапия

Мнения на специалисти

Мнения на
клиенти

Scroll to Top