История на Сантамент

създаване, екип, тестове

история на сантамент, лабораторни тестове, сертификати

САНТАМЕНТ е създаден през 1999г в гр. Пловдив. Продуктът е създаден с цел използване на лечебният ефект на диворастящи билки от България. Една от целите при направата на този продукт е наред с лечебното действие да се предотвратят странични ефекти, продукта да няма противопоказания.

През 2000г. първи лабораторни изследвания са започнати в ВИХВП гр.Пловдив катедра Етерични масла под ръководството на доц. Албена Стоянова. и Инженер Радка Щерева. Същата година са и първите медицински изследвания на продукта и тестове, направени в Стоматологичен факултет към Висш Медицински Институт гр.Пловдив.

Тестовете на продукта се водят от специалиста по зъбно-челюстна хирургия професор Петър Кавлаков които е впечатлен от действието на Сантамент върху различните видове заболявания на устната кухина и след оперативни намеси. След успешни тестове в Стоматологичен Факултет при ВМИ гр. Пловдив продукта преминава тестове в Окръжна Болница гр. Пловдив отделение Уши Нос и Гърло в екип с ръководител к.м.н.Доктор Кирил Симеонов.

Продукта показва своите отлични качества и в Катедра по Кожни болести към ВМИ гр. Пловдив под ръководството на доцент Румяна Янкова. Същата година Сантамент се тества и от Областен Онкологичен Диспансер гр.Пловдив от Първо отделение по химиотерапия с ръководител доктор Антония Томова. Сантамент успешно се прилага и днес в отделението и е доказал своята ефективност след лечение – химиотерапия.

Защо създадохме Сантамент

История на Сантамент

Начин на
употреба

Стоматологична
физиотерапия

Мнения на специалисти

Мнения на
клиенти

Shopping Cart
Scroll to Top