Защо създадохме Афтодонт?

aftodont5

На базата на натрупаният опит с диворастящи билки в България и тяхното комбиниране както и на редицата резултати получени при млади и възрастни хора както и при бебета , малки деца , бременни и кърмачки. Убеждаваме се все повече във възможноста да се заменят чрез лечение с препарати на билкова основа лекарства със съпътстващи странични ефекти .

Билките доказват своята ефективност и безвредност при борбата и със афтозните заболявания.

Целта при създаването на АФТОДОНТ бе -бързото и ефективно премахване на причинителите на афтози както и последствията от тях. Също така бързото действие на продукта премахва силната болката, изпитвана от пациента и съпътстваща тези заболявания.

Какво е афтозен стоматит?

Афтозен стоматит, или още познат като афти, е заболяване на устната кухина, което се изразява в появата на малки, понякога гнойни, язвички. От афти страдат хора от всички възрасти, както и от двата пола, но най-податливи на появата на афти са децата.

Какво представляват афтите?

Афтодонт за афти в устната кухина

Афтите са малки червени петънца, до бели, сивкави и плитки язвички (големи колкото лещено зрънце) в устната кухина, където тъканите са по-меки (вътрешната страна на бузите или устните, върху или под езика, отзад на гърлото до мекото небце и сливиците. При по-сериозна инфекция язвичките могат да бъдат и гнойни. Обикновено афтите траят от 4 до 14 дена(заболяването се изразява в изчезването на едни и появата на други афти) и не се появяват повече от 4 наведнъж. Афтите се срещат и при мъже, и при жени от всички възрастни, но са особено характерни при децата.

Какви са причините за появата на афти?

  • Слаба имунна система и последвала инфекция след попадане на нещо в устата. Някои специалисти смятат, че вирусът Herpes simplex labialis, причинител на херпеса , води до появата и на афти.
  • При прехапване по време на ядене например
  • Алергична реакция към някои храни
  • Авитаминоза (недостиг най-често на витамините В1, В2, В6, С , цинк, калций, фолиева киселина , желязо).
  • Фамилна обремененост
  • Заболяване като целиакия, болест на Бехчет и на Крон, синдром на Райтер, сифилис и др.
  • Страничен ефект от лекарствен препарат
  • Пастата за зъби (пастите, които съдържат натриев лаурил сулфат, често са причинители на афти) и продуктите за освежаване на дъха изсушават лигавицата и я правят податлива на инфекции, което може да бъде последвано от поява на афти.
  • Лоша хигиена на устната кухина

Защо на децата им се появяват по-често афти?

aftodont1

В най-ранна възраст децата често страдат от афти и гъбични инфекции, защото опознават света чрез устата си. Гризане, хапане или дъвчене на твърди, груби и остри предмети води до нараняване на меките тъкани в устата. Така образувалите се малки ранички, лесно се инфектират от бактерии и водят до появата на афти. Други известни причини за появата им са спад в имунитета или след приемане на антибиотик.

Защо на жените им се появяват по-често афти, отколкото на мъжете?

При някои жени афти се появяват по време на месечния им цикъл. Това е породено от рязката промяна на хормоналните нива в този период.

АФТОДОНТ ЗА ДЕЦА

Безвредният билков състав и липсата на странични ефекти запазване на лигавицата на устната кухина от вторично образуване на гъбички и афти при децата и особено при бебета прави АФТОДОНТ изключително практичен и полезен. При бебета и малки деца се използва стерилен тампон от памук  намазване с него на устната кухина на детето.

АФТОДОНТ ПРИ БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ

АФТОДОНТ – Замества антибиотиците и е ефикасно средство което не влияе на бременност и не се усвоява от плода и детето което кърмите.

Защо ни е нужен  АФТОДОНТ

 АФТОДОНТмощен агресивен продукт атакуващ болестотворната микрофлора в устната кухина веднага при употреба.

АФТОДОНТЗамества антибиотиците

АФТОДОНТПри афтозен стоматит

АФТОДОНТ – Ще премахне болезнените афти.

АФТОДОНТЩе премахне болката действа моментално след спазване на начина на приемане.

АФТОДОНТ –Има  силно антисептично и противовъзпалително деиствие

АФТОДОНТПри поява на афти в устната кухина за ускоряване на оздравителния процес

АФТОДОНТ Унищожава бактериите и вирусите в устната кухина.

АФТОДОНТ –  Веднага атакува и  премахва гнойни образования в устната кухина.

АФТОДОНТ–    Има изразено противомикробно и противогъбично действие.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ НА АФТОДОНТ

АФТОДОНТ се приема като се стиснe опаковката, която сама напълва дозатора на опаковката. Дозата е  готова за приемане. Направете гaргара след това нажабурете до момент на търпимост и изплюйте остатъка. Повторете процедурата до три пъти първоначално . В случай че получите облекчение следващите дни не спирайте продължете и ограничете до два пъти на ден сутрин и вечер.

ВАЖНО

След употреба на АФТОДОНТ не приемайте храни и течности до 1 час след това.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Няма

ТРАЙНОСТ НА ПРОДУКТА

Три години от датата на производство

aftodont7

Защо създадохме
Афтодонт?

Начин на
употреба

Мнения на
специалисти

Мнения на
клиенти

Shopping Cart
Scroll to Top