4 Коментара на клиенти

 1. Синът ми (сега 12 годишен) страдаше от афти в устата от години. Пробвахме всякакъв вид лечение, но резултатите бяха краткотрайни или никакви.И обикновено прилагането на препарати за намазване бяха съпроводени с много болка. При изпробването на Афтодонт установихме, че болката от афтите се облекчаваше много бързо, те отшумяваха за по-кратко време и появяването им значително се разреди.
  Заедно с Афтодонта бяхме поръчали и Сантамент поради проблеми с венците на съпруга ми. При него също има видими резултати. Аз го ползвам го при болки в гърлото – невероятен ефект.
  Препоръчвам горещо и двата продукта и благодаря на производителите!

 2. Уважаеми господа,
  Моят случай беше повече от банален. Имах лека форма на стоматит, но доста продължително време (около месец и половина). Посетих личния си стоматолог, за да си почистя зъбния камък и той ме посъветва за стоматита да се обърна към специалист уши, нос, гърло. След това прочетох в интернет за Вашия продукт и си го поръчах.
  Много съм доволна от действието му, а още повече ме радва факта, че е на билкова основа, а не някаква химия. Да чукна на дърво, стоматита засега изчезна и се надявам да не се появи отново! !
  Желая Ви доволни клиенти и успех в продажбите! Поздрави

 3. Стефан Георгиев

  Здравейте,
  Имам малко дете на 6 години,което бе с диагноза херпангина съпроводена с появата на множество афти в устата и гърлото.Положението бе повече от трагично,отказа да се храни и дори да приема течности. Търсейки в интренет информация попаднах на АФТОДОНТ и го поръчах експресно. Само след две-три процедури в рамките на ден афтите и раничките изчезнаха от устата на детето. Много ефикасен според мен препарат

 4. ДАНИЕЛ ПЕТРУНОВ

  ЗДРАВЕЙТЕ,МОЯТА ПЛЕМЕНИЧКА МНОГО СТРАДА ОТ АФТИ В УСТАТА
  С КАКВО ЛИ НЕ БЯХМЕ ПРОБВАЛИ И НЯМА ПОДОБРЕНИЕ И НЯМА,ДОКАТО НЕ РЕШИХ ДА СЕ РАЗРОВЯ В НЕТА И НАМЕРИХ ДОБРИ ОТЗИВИ ЗА АФТОДОНТ.ПОРЪЧАХМЕ ЛЕКАРСТВОТО И ОТ ВТОРОТО ЖАБУРЕНЕ ИМАШЕ МНОГО ГОЛЯМ ЕФЕКТ,АФТИТЕ ПРОБИХА И ИЗКАРАХА ВСИЧКАТА ГНОЙ КОЯТО СЕ БЕШЕ СЪБРАЛА,МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ТОВА ЛЕКАРСТВО.ПРЕПОРАЧВАМ ГО НАЙ ИСКРЕНО НА ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ВИДЯХ КАК ПОМОГНА НА НАШЕТО ДЕТЕ.БЛАГОДАРЯ ВИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Shopping Cart
Scroll to Top