Мнения на клиенти за Ангизол

мнения на потребители за АнгизолЕ.Димитров
Аз съм на 41г. Имам гнойна ангина.в началото имах сиптоми на висока температура,отпадналост,задушаване,суха кашлица със остри болки в гърлото от,които не можах да ям.Намерих Ангизол Това даде обрат при лечението,като изчезна температурата,задушаването и острите болки в гърлото

17 Коментара на клиенти

 1. РАЛИЦА ПЕТРОВА

  Детето ми на 5 г страда често от болки в гърлото, с налепи и температура. След препоръка от лекар, започнахме лечение с Ангизол – налепите паднаха и температурата отшумя на 2рия ден.
  Ангизол действа! Ползвам спрея за уста профилактично за двете ми деца, а гаргарата – при симптоми на зачервенп гърло и болка.

  Поздравления за продукта!
  Не спирайте да се развивате.

 2. Здравейте искам да попитам може ли да използвам на детето си което е на 3 г. Което все има червено гърло и често има и налепи. Как да използваме и по колко пъти на ден.

  1. Да може да използвата ангизол за дете Напоете стерилен памук и намажете гърлото Безвреден е за деца

 3. Ангизол е наистина добър билков продукт. като специалист и човек, който страда от проблеми с гърлото и използвал какво ли не мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ, че има хора, които работят и мислят за здравето на другите. Продължавайте да се развивате и да творите само прекрасни неща.

 4. много доволна пациентка

  Наистина продуктът е много ефикасен . Още с първата гаргара налепите от сливиците паднаха. След ден -два и силните болки в гърлото отшумяха. Седмица преди това проведох лечение с антибиотици и гаргара със спиртен разтвор на прополис. Имам хронична хрема, която никой не може да ми каже на какво се дължи. Според едни доктори имам синузит, според други -не. Имам и алергия. От там произлиза и честата болка в гърлото. Ще се запася с Ангизол

 5. Здравейте,
  често правя хронични ангини, които се развиват много тежко, ( налепи, температура, отпадналост). При поредна такава ангина, пробвах с Ангизол и буквално след 3-4 гаргари налепите бяха паднали, температурата отшумя, и след няколко дена бях напълно здрав!
  От тогава гледам да имам подръка от този продукт!
  Успех!

 6. Яна Александрова

  Здравейте, рядко влизам да оставям мнение – само ако съм крайно доволна или крайно недоволна 🙂 Също имам нон-стоп проблеми с гърлото – даже вече не ходя на лекар – зачервено, уголемени сливици, налепи… Преди имах по 2 ангини годишно и още десет пъти други проблеми. През септември тази година бях с ангина – 10 дни антибиотик заради гнойните налепи. След 2 седмици – пак усетих болки, влязох да чета в нета някакви отзиви и попаднах на това лекарство – Ангизол! Заедно с имуностомуланти хомеопатични и едни такива хомеопатично за гърло. Пих ги вечерта късно, след като цял ден ме боля гърло и почна да ме боли главата, мускулите. Като се прибрахй и се погледнах в огледалото – половината ми сливица беше с налепи. Ако щете ми вярвайте – ударна доза от хомеопатичните и една гаргара – и бях ок да си легна, просто веднага болката намаля. На другия ден повторих + 4 гаргари с ангизол и всичко попремина. И на по-следващия ден вече нямаше болка, никакви следи от болест, болки, температура. Еми, явно има и лекарства, освен антибиотиците, които действат. Да кажа само, че преди това се опитвах с по 7 вида за смучене, пръскане и гълтане лекарства. Не пиша кои са хомеопатичните за да не е реклама. Но Ангизола основно свърши работата с гнойните налепи според мен. Другите ми подсилиха имунитета. Сега пак имам проблем и се ядосвам, че толкова аптеки из центъра на София и нито една не предлага Ангизол. Ще ходя да питам за това лекарство всеки ден за да стане кат приказката с търсенето определея предлагането – като няма нещо, ако питаш 10 пъти накрая вече почва да го има. Но поздравявам тези, които са го измислили. И предупреждавам всички, които го ползват – задължително опитайте да го държите по-дълго в устата си. Макар в началото да заболява устната кухина от това, че сиропа е силен, след 15 секунди изведнъж всичко изтръпва и не боли и мога и по 5 минути да си го държа в утата и гърлото. Да ви кажа и друго – имах някаква две афти на вененца – две жабурения с това и изчезнаха. Даже и херпис на устата си мазах с него, подари липса на каквото и да било друго средство. Определено продукта е в топ 5 на най-добрите лекарства!

 7. В.Върбанов

  Здравейте, искам да Ви благодаря за страхотното лекарство. От 5 месеца съм със загуба на гласа, какви ли не лекарства пробвах, които ме облекчаваха за момент. От два дни ползвам Ангизол и се чувствам добре. Успех в производството на този ефикасен продукт!!!

 8. Здравейте,искам да Ви благодаря за невероятното лекарство Ангизол. Синът ми се разболя от ангина с гнойни налепи.Два дни пиеше силен антибиотик на 8 часа,но от болка не можеше да се храни и едвам преглъщаше. Много страдах като го гледах как се мъчи и бях безсилна да му помогна. Влезнах в интернет да прочета повече за ангината и случайно попаднах на Ангизол. Работя близо до аптека Гален на Стамболийски и реших да взема лекарството да пробвам имайки мъничка надежда от коментарите на клиентите Ви. Още същата вечер след първия гаргар налепите на синът ми паднаха и гърлото спря да го боли. Благодаря Ви за страхотното лекарство и реалните коментари. Дано има повече успешни медикаменти щадящи здравето и в същото време толкова ефикасни !

 9. Здравейте, казвам се Илиана и също съм много доволна от Ангизол. След поредната гнойна ангина и поредният антибиотик в устата на синът ми се появиха бели петна по сливиците,които докторката нарече детрити.Започнахме да ги третираме с Нистатин,но нямаше голям резултат и тогава прочетох за Ангизол и реших да пробвам.Още на 2-3 ден имаше резултат, започнаха да изчезват,продължихме с гаргарата както е описано в упътването до пълното им изчезване. Много съм доволна от продукта. Благодаря Ви и успех!!!

 10. Магдалена Цочева

  Здравейте ,аз съм от Габрово преди около месец поръчах Ангозол,дъщеря ми е с множество херп ангини, които не можехме да овладеем по никаъв начин.След като започнахме прпцедурите за 2дни тя се оправи и успяхме да я задържим здрава вече месец. Много съм доволна,благодаря за любезното отношение по телефона и искам да ви кажа, че втората опаковка,която ми изпратихте с молба да я подаря на лекарката ни- вече е при нея сега чакам неините отзиви.

 11. Здравейте и от мен! Казвам се Гергана, и аз съм много доволна от Ангизол! Дъщеря ми много често боледува от гърло! Три процедури с Ангизол и резултата е налице! Прекрасен продукт, продължавайте да произвеждате такива ефикасни продукти. Успех и занапред!!!

 12. Здравейте,
  казвам се Теменужка Петрова. Преди месец открих, че на сливиците на малката ми дъщеря има нещо бяло. Когато се разтърсих в интернет открих, че тези бели налепи се наричат „тапи по сливиците“. Там пишеше, че това са остатъци от храна и не са опасни, но аз се притесних и взех мерки. Пробвахме да ги изчистим със сода и гаргара с вода и успявахме, но на следващият ден се появяваха отново. Тогава, в интернет открих „Ангизол“ и реших да пробваме и с него. Останах много доволна. Първо, от обслужването – г-на, който ми се обади беше много любезен и наистина се интересуваше от нашият проблем и второ, още с приемането на първите дози за гаргара видях, че има резултат. Тапите надат. Продължаваме гаргарата с второто шише и аз съм обнадеждена, че сливиците ще се изчистят напълно.

 13. Здравейте!Аз съм учителка.Повече от 3 год. се боря с гъбички,които се появяваха по сливиците ми.инжекции,антивиотици с какво ли не бях лекувана,но без резултат.Миналата година ми предложиха да ми отстранят сливиците,аз отказах.Реших сама да се заема с проблема си,започнах да се ровя в нета и попаднах на лекарството Ангизол.Поръчах си , използвах 2 опаковки и те паднаха,след 2 опаковка.Ангизол наистина помага,в това се убедих,повярвайте и Вие! Благодаря на производителите !

 14. Здравей те
  Казвам се Денислав от Пловдив. Много съм доволен от вашият продукт Ангизол
  От три дни имах проблеми с висока температура,увеличени лимфни възли.и налепи по гърлото.Мои приятел които е ползвал вашият продукт ми каза да го купя .
  Сутринта го купих до вечерта направих три процедури както е описано в указанието в интернет страницата.На третата процедура гнойните тапи паднаха в мивката.
  В 10 часа температура започна да спада . На сутринта си бях напълно здрав.
  Лимфните възли бяха спаднали Много ефикасен продукт.Сега го препоръчвам на мои познати.
  Поздрави и успехи

 15. Здравейте,
  Аз лично имам проблеми с чести ангини, фарингити и т.н. УНГ проблеми, както и синузит на синусите в близост до носните прегради, както и гнойни торбички. При евентуално усещане за започващи болки в гърлото отдавам успеха и този път на продукта ви. В общи линии 1 седмица се борих с леки, почти никакви болки в гърлото, с жабуркане на АНГИЗОЛ.
  Занимавам се с пеене и всяка промяна на гласа ми е от значение за мен, както и едно заболяване от ангина ме изважда от форма понакога за 1-2 месеца,от което разбира се си губя участията.
  Всеки път, лечението ми завършва със солидна доза инжекции и антибиотици.Надявам се да продължа успешна профилактика със АНГИЗОЛ до края за грипния сезон (март-април), за да избегна тази година антибиотиците, които са единственото решение в моите случаи на ангини.
  Надявам се скоро да изпратите двете поръчани опаковки, едната от които ще подаря на мои роднини,които имат проблеми с венците, след претърпяна операция на зъбите.
  Поздрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Shopping Cart
Scroll to Top