Защо създадохме Ангизол?

111

На базата на натрупаният опит с диворастящи билки в България и тяхното комбиниране както и на редицата резултати получени при млади и възрастни хора както и при бебета , малки деца , бременни и кърмачки. Убеждаваме се все повече във възможността да се заменят чрез лечение с препарати на билкова основа лекарства със съпътстващи странични ефекти .

Билките доказват своята ефективност и безвредност при борбата и със ангините. Билките действат агресивно комбинирано и имат противовъзпалително действие което не дразни а лекува устната и фарингиална лигавица като ги запазва. Действат бързо и едновременно както на различните видове бактерии така също и на гъбични инфекции

Вирусните ангини не се повлияват от антибиотично лечение. При тях имунната система сама трябва да преодолява инфекцията.

Целта при създаването на АНГИЗОЛ

АНГИЗОЛ за бързото и ефективно премахване на причинителите на ангини както и последствията от тях. Също така бързото действие на продукта и премахване на силната болката и неразположения изпитвани от пациента  съпътстващи тези заболявания.

АНГИЗОЛ действа при различните видове ангини много агресивно и бързо. Атакува и премахва некрози и сивкави налепи гъбички действа веднага при употреба Лекуваният подобрява своето състояние същият ден след неговата употреба.

АНГИЗОЛ  Приеман профилактично – ефикасна защита против грипни вируси.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНГИНАТА

imagesCA15Y1I3

Ангината е инфекция на небцовите сливици. Нарича се още тонзилит (на латински-tonsillitis от tonsilla – сливица и –itis – окончание за възпаление). Възпалението на третата сливица която се намира в назофарингса (носоглътката) и не се вижда, се нарича аденоидит.

Има 3 вида ангина- остра, подостра и хронична . Острата ангина може да бъде бактериална или вирусна .

Подострата ангина може да продължи между 3 седмици и 3 месеца.

Хронична ангина е винаги бактериална и може да продължава години.

Според друга класификация, ангината се дели на:

gnoi1

1.Катарална ангина- с уголемени и зачервени сливици.

2.Гнойна ангина, при която измененията в сливиците са както при катаралната, но има и гной по тях под формата на мръснобели налепи (лакунарна ангина) или точковидни налепи (фоликуларна).

3.Херпангина.При нея освен уголемяване и зачервяване се забелязват мехурчета по сливиците. Причинява се от вируси от групата на коксаки и ЕХО.

4.Ангина на Плаут –Венсан с образуване на некрози и сивкави налепи.

5.Микотична ангина. Причинява се от гъбички на често от рода Кандида (Candida). Характерно е наличието на болки и налепи без висока температура при запазено общо състояние.

Симптоми и лечение

 

angizol1

Симптомите са остри болки в долната част на гърлото, подути и зачервени сливици, слабост, главоболие, побелял език, висока температура, 38 до 40 градуса, сухота в гърлото, затруднено гълтане, лош дъх. Ако на сливиците се появи гной, ангината е гнойна. Диагнозата на ангината е лесна и се поставя след оглед на сливиците.

Има няколко форми на ангината според симптоматиката. Катарална ангина обикновено се характеризира с уголемени и зачервени сливици. Херпангината се развива с разширена симптоматика – освен уголемяване и зачервяване на сливиците по тях се наблюдават мехурчета. Микотичната ангина се причинява от гъбички, най-често от рода Кандида, а за нейната симптоматика е характерно наличието на болки и налепи без висока температура. При гнойна ангина измененията в сливиците са както при катаралната, но гной има и по тях – мръснобели или точковидни налепи.

Когато ангината е причинена от бактериална инфекция, тя може да бъде лекувана с антибиотици. Антибиотиците обаче не помагат, ако ангината е причинена от вирусна инфекция.  Тъй като ангината е заразно заболяване, болният трябва да се изолира и да не се допуска контакт с други хора, особено деца и възрастни.

УСЛОЖНЕНИЯ ПРИ ВИДОВЕ АНГИНИ.

1.Перитонзиларен абсцес-натруване на гной в пространството около едната сливица. При него антибиотиците не помагат. Лечението е инцизия (срязване на обвивката на абсцеса, с изтичане на гнойта и внезапно облекчение за пациента.(Същият ефект постигат някои народни лечители с опъване на ухото, при което се получава спонтанна руптура на абсцеса и изтичане на гнойното съдържимо).

2.Отит-възпаление на ушите.

3.Регинален лимфаденит-възпаление на местните лимфни възли по ръба на долната челюст и шията.

4.Ревматизъм-ангината е отключващ момент, вследствие на което ревматизмът се явява алергична реакция на организма към микробите. Получава се само когато инфекцията е причинена от бетахемолитични стреотококи от група А. Развитието на това усложнение е възможно само при нелекувана гнойна ангина дълго време (седмици и месеци),и се среща изключително рядко през последните десетилетия.

5.Остър гломерулонефрит-автоимунно възпаление на бъбреците или остър тубулоинтерстициален нефрит-инфекциозно възпаление на бъбреците.

6.Анафилактоидна пурпура -заболяване протичащо с хеморагични обриви предимно по долните крайници.

7.Сепсис (отравяне на кръвта), остеомиелит-инфекциозно възпаление на костите.

8.Лош дъх при хронична ангина поради развитие на инфекция причиняваща тонзилолити-жълтеникави образувания в криптите на сливиците с отделяне на съединения съдържащи сяра.

Етиология (причини).

angina

Гнойната ангина се причинява от бактериална инфекция, причинена най-често от вид бактерии наречени стрептококи,и по рядко стафилококи, пневмококи и др.

Вирусната ангина може да бъде причинена от многобройни вируси като грипни, парагрипни,coxsackie,ECHO, EPSTEIN – BARR VIRUS (причинител на болестта Инфекциозна мононуклеоза), аденовируси и др.

Понякога, ангината е причинена от SPIROCHAETA и TREPONEMA.В тези случаи става въпрос за ангината на Плаут – Вeнсан

Тежките гойни ангини могат да затруднят гълтането на храна и лекарства и дори течности.

 АНГИЗОЛ ПРИ СЪМНЕНИЯ И БОРБА С ГРИП

Бързото предаване на грипните вируси по въздушно капков път прави Ангизола мощна преграда за вирусите.

Профилактичното му приемане еднократно дневно при грипни епидемии ще спре действието  на грипните вируси.

Активните биологични съставки присъстващи в състава на Ангизола го правят активен при унищожаването на грипните вируси. причинявана от семейството на вирусите на грипа, наречено Ортомиксовируси (Orthomyxoviridae). още в начален стадии.

Още при първите симптоми и неразположение зачервено гърло  и подуване на лимфни възли , покачване на температурата можем да ползваме Ангизол

ЗАЩО НИ Е НУЖЕН АНГИЗОЛ?

АНГИЗОЛ – Действа температуропонижаващо Обезболяващият ефект се чувства веднага след употреба.

АНГИЗОЛ – Премахва необходимостта от инжекционно лечение и венозни вливания на водно – солеви и глюкозни разтвори.

АНГИЗОЛ. – В случай на силни болки в гърлото висока температура увеличение на сливиците и шините лимфни възли както и наличието на гнойни тапи по сливиците.

АНГИЗОЛ – След третата интензивна гаргара до момент на търпимост гнойните тапи трябва да започнат да се отделят от сливиците.

АНГИЗОЛ проявява подчертано антисептично и хомеопатично действие. Той не само премахва гнойните образования по сливиците но и бързо сваля високата температура.

АНГИЗОЛ – Действа много добре при спиране действието на язвено некротичните ангини.

 

АНГИЗОЛ ЗА ДЕЦА

angizol-za-deca

Безвредният билков състав и липсата на странични ефекти запазване на лигавицата на устната кухина от вторично образуване на гъбички при децата и особено при бебета прави АНГИЗОЛ изключително практичен и полезен.

При бебета и малки деца се използва стерилен тампон от памук и намазване с него на устната кухина на детето.

АНГИЗОЛ ПРИ БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ

АНГИЗОЛ замества антибиотиците и е ефикасно средство което не влияе на бременност и не се усвоява от плода и детето което кърмите.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ НА АНГИЗОЛ

АНГИЗОЛ се приема като се стисне опаковката която сама напълва дозатора на опаковката. Дозата е е готова за приемане . Направете гаргара до момент на търпимост и изплюйте остатъка. При остри ангини повторете процедурата до три пъти първоначално . В случай че получите облекчение следващите дни не спирайте продължете и ограничете до два пъти на ден сутрин и вечер.

ВАЖНО

След употреба на АНГИЗОЛ не приемайте храни и течности до 1 час след това.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Няма

ТРАЙНОСТ НА ПРОДУКТА

Три години от датата на производство.

Защо създадохме
Ангизол?

Начин на
употреба

Мнения на
специалисти

Мнения на
клиенти

Shopping Cart
Scroll to Top