Стоматологична физиотерапия

Santament САНТАМЕНТ - при лечение на периодонити, гангрени, парадонтоза, при химиотерапия при поява на афти в устната кухина и за ускоряване на оздравителния процес след хирургични интервенции.

САНТАМЕНТ - при спиране на развитието на микрофлора, т.е. се спира инфекциозният процес във венците. Зъбите престават да се клатят, заздравяват се венците и кървенето спира.

САНТАМЕНТ - много силно антисептично и противовъзпалително деиствие. Той има изразено противомикробно и противогъбично действие. Не дразни слузестите обвивки и тъканите на организма.

САНТАМЕНТ - произведен от екологично чисти диворастящи билки, с доказан произход и качество В състава му присъстват екстракти и извлеци. Приемат се много добре както от възрастни, така и от малки деца.

САНТАМЕНТ - регистриран съгласно българското законодателство.

САНТАМЕНТ - има срок на годност 3 години, което ги прави предпочитани от потребителите

Причината за възникването на афти е вирус или нарушен имунитет. По лигавиците на устната кухина се образуват мехурчета, които бързо се разраняват. Наслагва се вторична инфекция. Раничките са много болезнени.

Противопоказания – няма.

Редица лекарства произвеждани в момента са със странични ефекти.Много от тях лекуват един и увреждат други наши органи. Не трябва да забравяме че филтъра на човешкият организъм е един и това е черният дроб.

САНТАМЕНТ - е продукт на билкова уснова състава е абсолютно безопасен за деца,бременни жени, възрастни хора приема се добре от всяка възраст – необходимост за всяко семейство.

Важно !!! В случай, че почуствате болка и не може веднага да посетите вашият стоматолог – пробвайте със САНТАМЕНТ

САНТАМЕНТ докато посетите стоматолога си.

за повече информация, телефони за заявка, кариери

вижте също:

Мнения на потребители
Мнения на специалисти

Кога да ползваме Сантамент?

Сантамент- След всички стоматологични интервенция на зъбите
ефикасно средство за дезинфекция, профилактика и лекуване на устната кухина. опаковки от 100 и 200мл
...прочети повече