Вашето мнение за Сантамент - напиши коментар

Отзиви на наши потребителиЗдравейте!
Казвам се Боряна Кирилова на 34г.съм страдам от парадонтоза която е около 50%. Нямам клатещи зъби, но имам оголване на предени зъби. На скоро започнаха болки в венеца от горе в ляво и стоматолога каза че имам много голям джоб и от там ми идват болките. Изписа антибиотик, но въпреки това не намаляха болките. Болеше ме все едно зъб боли. Започнах да пия обезболяващи. Веднъж една приятелка ми препоръча Сантамента, нейната стоматоложка и го препоръчала, лекувала много бързо афтите с него. На нея й го изписала след зъбна операция. Поръчах го от вас и започнах да жабуркам сутрин обед и вечер интензивно Веднага след като започнах да го ползвам спряхя да ме болят венците а джобовите изчезнаха.Освен това лекувам афтите на дъщеря ми, която често страда от тях и мъжа ми го ползва за гърло, както бяхте ми препоръчали.
Запалих всичките ми приятелки
Много сме доволни! Страхотен препарат!
Благодаря ви! !
Здравейте, дълги години се "боря" с парадонтозата
лайка, ровамицин, пчелен клей и смрадлика. Траен резултат - никакъв. Преди Коледа възникна голям проблем с кътник -носещ елемент на мост, който в основата си беше изгнил и решението беше да се махне моста. Случайно попаднах на вашия сайт и спешно поръчах 2 опаковки.Първите 3 дни го използвах по 3 пъти дневно, след това по 2 пъти, а сега -профилактично 2-3 пъти в месеца по едно жабурене. Мостът ми се укрепи, няма кървене, венците се стегнаха и се чувствам много добре. Благодаря Ви!

Димов
email: dov@abv.bgЗДРАВЕЙТЕ,МОЯТА ПЛЕМЕНИЧКА МНОГО СТРАДА ОТ АФТИ В УСТАТА
С КАКВО ЛИ НЕ БЯХМЕ ПРОБВАЛИ И НЯМА ПОДОБРЕНИЕ И НЯМА,ДОКАТО НЕ РЕШИХ ДА СЕ РАЗРОВЯ В НЕТА И НАМЕРИХ ДОБРИ ОТЗИВИ ЗА САНТАМЕНТ.ПОРЪЧАХМЕ ЛЕКАРСТВОТО И ОТ ВТОРОТО ЖАБУРЕНЕ ИМАШЕ МНОГО ГОЛЯМ ЕФЕКТ,АФТИТЕ ПРОБИХА И ИЗКАРАХА ВСИЧКАТА ГНОЙ КОЯТО СЕ БЕШЕ СЪБРАЛА,МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ТОВА ЛЕКАРСТВО.ПРЕПОРАЧВАМ ГО НАЙ ИСКРЕНО НА ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ВИДЯХ КАК ПОМОГНА НА НАШЕТО ДЕТЕ.БЛАГОДАРЯ ВИ...

ДАНИЕЛ ПЕТРУНОВЗдравейте,
Имам малко дете на 6 години,което бе с диагноза херпангина съпроводена с появата на множество афти в устата и гърлото.Положението бе повече от трагично,отказа да се храни и дори да приема течности. Търсейки в интренет информация попаднах на САНТАМЕНТ и го поръчах експресно. Само след две-три процедури в рамките на ден афтите и раничките изчезнаха от устата на детето. Много ефикасен според мен препарат

Стефан ГеоргиевУважаеми господа,
Моят случай беше повече от банален. Имах лека форма на стоматит, но доста продължително време (около месец и половина). Посетих личния си стоматолог, за да си почистя зъбния камък и той ме посъветва за стоматита да се обърна към специалист уши, нос, гърло. След това прочетох в интернет за Вашия продукт и си го поръчах.
Много съм доволна от действието му, а още повече ме радва факта, че е на билкова основа, а не някаква химия. Да чукна на дърво, стоматита засега изчезна и се надявам да не се появи отново!
Съжалявам, че Сантамент не е по-разпространен в гр. Варна и не мога да го открия в аптеките! Надявам се за в бъдеще да има по-голяма дистрибуция в нашия град!
Желая Ви доволни клиенти и успех в продажбите! Поздрави

Деси


Здравейте!Приятел ми препоръча този продукт и съм много доволен!Венците ми спряха да кървят и лошият дъх напълно изчезна!Препоръчвам го и на вас!Няма да съжалявате!
Teodora


Моят случай не е нещо особено - аз съм една от може би многото, които имат проблеми със зъбите. За съжаление моят проблем е многогодишен имайки предвид възрастта ми и не зная дали ще ми помогне, но искрено се надявам. :)
И така - имам пародонтоза от много много години. Когато бях ученичка, дори си спомням, че ме лекуваха, като слагаха (не знам как е на медицински език, за което моля да ме извините) едни клечки от тел (така ми се виждаха в ученическите години :)) увити с памук и натопени в някакво лекарство. Естествено, резултат нямаше. По-нататък в годините ми предписаха ровамицин (доколкото си спомням, така се казваше ) но....резултатът беше същия. Временно подобрение. И както повечето българи, опитали няколко начина за лечение, естествено оставят действията сами да се развиват.Кървене на венците, временно спиране, после отново и така. В момента употребявам паста за зъби (отначало Лакалут) а сега Астера пародонтактив. Това може би ми помага да няма такова кървене на венците, както е било преди години.
Преди 2 години в резултат на тези действия се наложи да извадя долните четири резеца.
Преди 2 месеца и половина горните последни кътници. И така нещата си вървят.
Надявам се сега употребявайки Вашият препарат да забавя процеса. Да, съгласна съм, че рано или късно и това ще стане, но ми се ще още някоя година да изкарам с моите си зъбки, а не от сега да слагам "кастанетки" :) Извинете ме за хумора, но истината е такава. Поне да гледаме с хумор на нея.
Закупих преди 2 седмици от аптека разпространител Вашия препарат и сега го ползваме аз и съпруга ми. Отначало в интерес на истината страшно много ми лютеше . (а може би е било и комплексно влияние и от билките) Постепенно нещата се промениха. Вече усещанията ми не са такива, а и се чувствам добре.
Не мога да кажа още със сигурност какъв е ефекта, защото само от 2 седмици го употребявам.
Но почуствах стягане на венците спря кървенето.
И накрая истината - аз съм пенсионерка. Реших, че поръчвайки си Вашия продукт през интернет, ще ми излезе икономически по-изгодно! :)
В аптеката го закупувам за 13.50. Отделно разходите за транспорт.
Наистина има полза от Вашия продукт! Аз дори го препоръчам на мои познати!
С уважение
Лили Стайкова


Здравейте,
Аз лично имам проблеми с чести ангини, фарингити и т.н. УНГ проблеми, както и синузит на синусите в близост до носните прегради, както и гнойни торбички. При евентуално усещане за започващи болки в гърлото отдавам успеха и този път на продукта ви. В общи линии 1 седмица се борих с леки, почти никакви болки в гърлото, с жабуркане на Сантамент.
Занимавам се с пеене и всяка промяна на гласа ми е от значение за мен, както и едно заболяване от ангина ме изважда от форма понакога за 1-2 месеца,от което разбира се си губя участията.
Всеки път, лечението ми завършва със солидна доза инжекции и антибиотици.Надявам се да продължа успешна профилактика със Сантамент до края за грипния сезон (март-април), за да избегна тази година антибиотиците, които са единственото решение в моите случаи на ангини.
Надявам се скоро да изпратите двете поръчани опаковки, едната от които ще подаря на мои роднини,които имат проблеми с венците, след претърпяна операция на зъбите.

Поздрави певица.


Здравейте ! Вече близо месец ползвам Вашия препарат Сантамент и съм много доволна. Имам проблеми с венците и лош дъх, но след като ползвам Сантамент се чувствам значително по добре. Бих искала да попитам, след като свърши опаковката след колко време мога да ползвам пак препарата, т.е. трябва ли да почина известно време или мога да го ползвам постоянно? Благодаря Ви предварително !
Поздрави! Иванка Дякова
Вашето мнение за Сантамент?Коментар:

за повече информация, телефони за заявка, кариери

вижте също:

Защо създадохме Сантамент?
Мнения на специалисти Начин на употреба

Кога да ползваме Сантамент?

Сантамент- премахва приченителите на лошият дъх на устната кухина.
ефикасно средство за дезинфекция, профилактика и лекуване на устната кухина. опаковки от 100 и 200мл
...прочети повече