SANTAMENT


Santament Γιατί δημιουργούν SANTAMENT
Κμμι ασθένειες ή τη λεγόμενη parodontitis προκαλούνται από πλάκα, ένα άχρωμο ταινία των βακτηρίων, που συσσωρεύεται στην οδοντοφυία. Πλάκα ενοχλεί κόμμεα που οδηγεί σε κόμμεα στροφή κόκκινο, να γίνει ευαίσθητο και μερικές φορές οίδημα και αιμορραγία. Αν πλάκα δεν απομακρύνεται σκληρό σχηματισμοί εμφανίζονται γύρω από τα δόντια τα οποία με τη σειρά του μορφή λογισμός. Τελικά, πλάκα ή λογισμός αρχίσει την καταστροφή των ιστών των ούλων, η οποία βρίσκεται σε επαφή με τα δόντια. Η διαδικασία αυτή οδηγεί στον σχηματισμό των ούλων τσέπες. Αυτές οι τσέπες γεμίζουν με πινακίδα που οδηγεί σε βλάβη του οστού που μεταφέρει τα δόντια. Κμμι ασθένειες πρόοδο με αργό ρυθμό, χωρίς να προκαλούν πόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μια τσίχλα νόσου δεν γνωρίζουν καν γι 'αυτό.
Τι είναι η οδοντιατρική πλάκα;

Οδοντική πλάκα είναι μια άμορφη, κολλώδης, ζελατινώδη, στικτός κιτρινωπούς μάζα, που αποτελεί ως ένα λεπτό στρώμα στην οδοντοφυία. και υπό την κόμμεα 'άκρη. Αποτελείται κυρίως από τα βακτήρια που εκκρίνουν οξέα, τις τοξίνες, αλλεργιογόνα και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Αυτός είναι ο λόγος για οδοντιατρική πλάκα δεν είναι μόνο μία αιτία για την τερηδόνα, αλλά και προκαλεί φλεγμονώδεις ασθένειες των ούλων.

Γιατί η οδοντιατρική πλάκα οικοδόμηση;

Η δημιουργία της οδοντικής πλάκας είναι μια φυσική διαδικασία. Η στοματική κοιλότητα είναι κατά κανόνα κατοικούνται από πολλά είδη βακτηρίων. Τα βακτήρια είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί που ζουν, αλλά όλα αυτά δεν προκαλούν ασθένειες. Ορισμένα βακτήρια είναι χρήσιμο ακόμα και για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα βακτήρια έχουν την ιδιότητα του εμμένει στην επιφάνεια των δοντιών και σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αν δεν είναι να καθαρίζονται τακτικά και σε βάθος, το στρώμα της οδοντικής πλάκας αυξήσεις σε πάχος. Ποιο είναι ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και το δυναμικό της παθογόνες πλάκα αυξήσεις λόγω των επιβλαβών μικροοργανισμών σε αυτόν αυξάνονται σε αριθμό.

Τι είναι στοματίτιδα;
laboratorio di stestove Santament
Στοματίτιδα είναι το όνομα του βλεννώδης φλεγμονή του βλεννογόνου του στόματος. Στοματίτιδα προκαλούνται από ιούς και βακτήρια. Η φλεγμονή εξαπλώνεται στην βλεννώδης της μάγουλα, της γλώσσας, καθώς και των ούλων και ως αποτέλεσμα την βλεννώδης γίνεται κοκκινωπό και πρησμένο, που προκαλούν πόνο όταν τρώει. Μερικές φορές, ακόμα και μικρών ελκών σχηματίζονται σε αριθμό που κυμαίνεται από ένα έως πολλά.
Parodontic ασθένειες ή όπως τους αποκαλούν οι περισσότεροι άνθρωποι - κμμι ασθένειες, οι χρόνιες βακτηριακές λοιμώξεις, που σιγά-σιγά βλάβη τα οστά και τα ούλα που στηρίζουν τα δόντια. Εάν αυτή η μόλυνση παραμένει αγιάτρευτος αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών. Η κύρια αιτία αυτής της μόλυνσης είναι τα βακτήρια και τις τοξίνες τους, στην οδοντιατρική πλάκα.
Σημαντικό!!
Λογισμός είναι ανοργανοποιημένο (σκληρυμένες) οδοντιατρική πλάκα. Είναι έντονα ενοχλεί κόμμεα και είναι ένα από τα πιο κοινά "ωφέλιμη" παράγοντες για την εμφάνιση και την ανάπτυξη του paradontosis.
Parodontopathy.
Η βακτηριακής χλωρίδας του devitalized δόντια είναι ένας ισχυρός παράγοντας αλλεργία σε περιπτώσεις parodontopathy. Η βακτηριακή εστίες στην στοματική κοιλότητα και στα δόντια καθορίζουν την εξέλιξη των αλλεργικών ασθενειών ότι η βλάβη στις αρθρώσεις, τα νεφρά, την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, τα μάτια, το δέρμα και άλλα όργανα και συστήματα.
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό - Ναι, υπάρχει! - Θα είναι η λύση.

Τι είναι SANTAMENT

Santament SANTAMENT έχει σημαντικά αντι-parodontic και την καταπολέμηση της τερηδόνας αποτέλεσμα. Καθημερινή προστασία για τα δόντια και την οδοντιατρική κοιλότητα που παρέχονται από τα ενεργά συστατικά, καθώς και αποσπάσματα πολύπλοκη.
SANTAMENT είναι η καθημερινή προστασία για τα δόντια σας και την στοματική κοιλότητα.
SANTAMENT - για τις έγκυες γυναίκες και parodontosis με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης preeclampsy - μια επιπλοκή κατά τη διάρκεια της κύησης που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αρτηριακή πίεση, αλβουμίνη στα ούρα και swellings.
Κατά τη διάρκεια των διαφόρων φάσεων της αλλαγές στο σώμα - την εφηβεία, η εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση, οι γυναίκες έχουν ορμονικά επίπεδα σημαντικά υψηλότερα σε σύγκριση με τους άνδρες. Οι ορμονικές αλλαγές που αυξάνουν τον κίνδυνο των ασθενειών και των ούλων parodontitis, η οποία με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο απώλειας των δοντιών. Μερικές γυναίκες μπορούν ακόμη και απεικόνιση της λεγόμενης καταμήνιος ουλίτιδα - η εμφάνιση της αιμορραγίας και πρήξιμο των ούλων ακριβώς πριν από την έναρξη της εμμήνου ρύσεως που εξαφανίζονται μετά τη λήξη του.
SANTAMENT - στις περιπτώσεις της εμφάνισης aphthae που προκαλείται από έναν ιό ή κακή ασυλία. Οι μικρές φυσαλίδες μορφή για την βλεννώδης επένδυσης του στόματος που είναι γρήγορα φλεγμονή. Μια δευτερεύουσα μόλυνση αναπτύσσεται. Οι πληγές είναι πολύ οδυνηρό.

Γιατί χρειαζόμαστε SANTAMENT

SANTAMENT - είναι ένα ισχυρό προϊόν επιθετικό ότι οι επιθέσεις της παθογόνες μικρο-χλωρίδα στην στοματική κοιλότητα, αμέσως μετά τη χρήση.
SANTAMENT - Καταργεί το οργανισμών που προκαλούν κακή αναπνοή στη στοματική κοιλότητα.
SANTAMENT - Για τις οξείες φλεγμονές του φάρυγγα (οξεία φαρυγγίτιδα).
SANTAMENT - Για φλεγμονές του βλεννώδης του στόματος (στοματίτιδα).
SANTAMENT - Έλεγχοι parodontosis.
SANTAMENT - Αφαιρεί θύλακες που σχηματίζονται γύρω από τις άκρες των δοντιών.
SANTAMENT - ενισχύει κόμμεα σας - το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό αμέσως.
SANTAMENT - Αφαιρεί aphthae οδυνηρή.
SANTAMENT - Soothes λαιμό.
SANTAMENT - Για χρήση μετά από όλα τα είδη των στοματολογικά παρέμβασης.
SANTAMENT - Ιδιαίτερα αποτελεσματική μετά τον καθαρισμό λογισμός.
SANTAMENT - Αφού εκχυλίζεται δόντια.
SANTAMENT - άμεση ισχύ.ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ Φυσιοθεραπεία

SANTAMENT - για τη θεραπεία peridontitis, periodontitis, γάγγραινα, parodontosis, χημειοθεραπεία για την εμφάνιση των aphthae στη στοματική κοιλότητα και για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάκτησης μετά από χειρουργική επέμβαση. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία σε πτέρυγες του καρκίνου μετά από χημειοθεραπεία.
SANTAMENT - για τον έλεγχο της ανάπτυξης των μικρο-χλωρίδας, δηλαδή, να σταματήσει τις διαδικασίες σε λοιμώδη κόμμεα. Δόντια σταματήσει ανακίνηση, κόμμεα έχουν ενισχυθεί και να σταματήσει η αιμορραγία.
SANTAMENT - έχει μια πολύ ισχυρή αντι-σηπτικό και αντιφλεγμονώδη δράση.
SANTAMENT έχει μια έντονη αντι-μικροβιακά και κατά των μυκητιασικών αποτέλεσμα. Δεν ερεθίσουν το βλεννώδης επένδυση και οι ιστοί του οργανισμού.
SANTAMENT - κατασκευασμένα από οικολογικά καθαρή, τα άγρια βότανα με αξιόπιστη προέλευση και την ποιότητα.
Περιέχει εκχυλίσματα που λαμβάνονται πολύ καλά με τους ενήλικες και τα παιδιά τους.
SANTAMENT - που έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τη βουλγαρική νομοθεσία.
SANTAMENT - έχει πουλήσει-με θητεία 3 ετών, η οποία την καθιστά πελατών προτίμηση.
Αντενδείξεις - Δεν υφίσταται
Ένας αριθμός των φαρμάκων που είναι τώρα στην παραγωγή έχει μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες. Πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν ένα όργανο και άλλη βλάβη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μόνο ένα φίλτρο - το ήπαρ.
SANTAMENT - είναι φυτικό προϊόν, το περιεχόμενο των οποίων είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες - μια αναγκαιότητα για κάθε οικογένεια.
Σημαντικό!!
Σε περίπτωση που νιώθετε πόνο οδοντιατρική και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο άμεσα - δοκιμάστε SANTAMENT.
SANTAMENT - μέχρι που μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο.
"NORKAPHARM" μόνο πρόσωπο Ltd
PLOVDIV, 10 VISHNEVA STR.
ΤΗΛ / FAX: +359 32 95 91 65
ΚΙΝΗΤΟ: +359 876 33 14 31
paralingov@abv.bg Skype όνομα - atparalingov
www.SANTAMENTcomSantament product online, make application

effective means of disinfection, prevention and treatment of oral cavity. packs of 100 and 200ml