Αφτοδόντ


Γιατί δημιουργήσαμε το Αφτοδόντ;


АФТОДОНТ создан в Болгарии на основе опыта применения диких травΜε βάση την εμπειρία με άγρια βότανα στην Βουλγαρία και ο συνδυασμός τους, όπως και τα αποτελέσματα που έχουμε πάνω σε νέους, ηλικιωμένους, βρέφη, μικρά παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες μητέρες. Πειθόμαστε όλο και περισσότερο στη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε τα φάρμακα με συνοδευτικές παρενέργειες με θεραπεία με φυτικά παρασκευάσματα.
Τα βότανα αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά τους στον αγώνα κατά των αφθώδη ασθενειών.Ο στόχος της δημιουργίας του ΑΦΤΟΔΟΝΤ ήταν η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση των αιτιών που έχουν προκαλέσει αφθώδης ασθένειες, όπως και οι συνέπειες από αυτές. Επίσης η γρήγορη δράση του προϊόντος εξαλείφει τον έντονο πόνο που συνοδεύει αυτές τις ασθένειες και βιώνει ο ασθενής.Τί είναι αφθώδης στοματίτιδα;Афты - небольшие красные пятна, белые, серые и мелкие язвыΑφθώδης στοματίτιδα, ή αλλιώς γνωστή ως άφτρες, είναι ασθένεια της στοματικής κοιλότητας κατά την οποία εμφανίζονται στο στόμα μικρά, μερικές φορές πυώδη, έλκη. Από άφτρες υποφέρουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, αλλά οι πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση των αφτρών είναι τα παιδιά.

 

Τί είναι οι άφτρες;

 

Οι άφτρες είναι μικρές κόκκινες κηλίδες, μπορεί και προς το λευκό, γκρίζο, ρηχά έλκη (μέγεθος ενός κόκκου φακή) στην στοματική κοιλότητα, όπου οι ιστοί είναι μαλακότεροι (στην εσωτερική πλευρά των παρειών ή των χειλών, πάνω ή κάτω από την γλώσσα, στο πίσω μέρος του λαιμού στην μαλακή υπερώα και στις αμυγδαλές. Σε περίπτωση πιο σοβαρής λοίμωξης τα έλκη μπορούν να είναι και πυώδεις. Συνήθως οι άφτρες διαρκούν από 4 μέχρι 14 ημέρες (η ασθένεια εκφράζεται στην εξαφάνιση ενός και στην εμφάνιση άλλων αφτρών) και δεν εμφανίζονται περισσότερες από 4 ταυτόχρονα. Οι άφτρες εμφανίζονται όπως σε άνδρες, έτσι και σε γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά.Ποιές είναι οι αιτίες της εμφάνισης των αφτρών;Слабая иммунная система и последующее заражение после попадания что-то во рту

  • Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επακόλουθη μόλυνση μετά από παραπέσιμο κάτι στο στόμα. Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι ο ιός Herpes simplex labialis, που είναι η αιτία εμφάνισης έρπητα, οδηγεί και στην εμφάνιση αφτρών.
  • Σε περίπτωση δαγκώματος κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • Αλλεργική αντίδραση προς ορισμένα τρόφιμα.
  • Αβιταμίνωση (έλλειψη βιταμινών Β1, Β2, Β6, C, ψευδάργυρο, ασβέστιο, φολικό οξύ, σίδηρο).
  • Οικογενειακό ιστορικό.
  • Ασθένειες όπως κοιλιοκάκη, νόσος του Behcet και Crohn, σύνδρομο Reiter, σύφιλη, κλπ.
  • Παρενέργειες από φαρμακευτική αγωγή.
  • Η οδοντόκρεμα ( οι οδοντόκρεμες, που περιέχουν λαουρυλο-θειικό νάτριο, πολύ συχνά προκαλούν άφτρες) και τα προϊόντα για δροσερή αναπνοή ξηραίνουν την βλέννα και την καθιστούν ευπαθή  σε λοιμώξεις, κάτι το οποίο μπορεί να ακολουθηθεί από την εμφάνιση αφτρών.
  • Κακή στοματική υγιεινή
Γιατί στα παιδιά εμφανίζονται πιο συχνά άφτρες;


Σε νεαρή ηλικία τα παιδιά συχνά υποφέρουν από άφτρες και μυκητιακές λοιμώξεις, επειδή γνωρίζουν τον κόσμο μέσα από το στόμα τους. Δάγκωμα ή μάσημα σκληρών και αιχμηρών αντικειμένων οδηγεί σε τραυματισμό των μαλακών ιστών στο στόμα. Οι μικρές πληγές που έχουν σχηματιστεί, πολύ εύκολα μολύνονται από βακτήρια και οδηγούν στην εμφάνιση αφτρών. Άλλες γνωστές αιτίες για την εμφάνισή τους είναι η πτώση της ανοσίας ή μετά από λήψη αντιβίωσης.


Γιατί στις γυναίκες εμφανίζονται πιο συχνά άφτρες, απ’ότι στους άνδρες;


Σε κάποιες γυναίκες οι άφτρες εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Αυτό προκαλείται από την ξαφνική αλλαγή των επιπέδων των ορμονών κατά την περίοδο αυτή.

ΑΦΤΟΔΟΝΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑБезвредный травяной состав и отсутствие побочных эффектовΗ αβλαβής βοτανική σύνθεση και η έλλειψη παρενεργειών, η διατήρηση του βλεννογόνου του στόματος από δευτερεύον σχηματισμό μηκύτων και αφτρών στα παιδιά και ιδιαίτερα στα βρέφη καθιστούν το ΑΦΤΟΔΟΝΤ εξαιρετικά πρακτικό και ωφέλιμο. Σε βρέφη και μικρά παιδιά χρησιμοποιείται αποστειρωμένο ταμπόν από βαμβάκι με το οποίο απλώνετε στο στόμα του παιδιού.


ΑΦΤΟΔΟΝΤ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Αντικαθιστά τα αντιβιοτικά και είναι αποτελεσματικό μέσο, το οποίο δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη και δεν απορροφάται από το έμβρυο και το παιδί που θηλάζετε.

 

Γιατί χρειαζόμαστε το ΑΦΤΟΔΟΝΤ

 

ΑΦΤΟΔΟΝΤ – ισχυρό, επιθετικό προϊόν το οποίο επιτίθεται την παθογόνα μικροχλωρίδα στην στοματική κοιλότητα αμέσως μετά τη χρήση.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Αντικαθιστά τα αντιβιοτικά
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Σε περίπτωση αφθώδης στοματίτιδα
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Θα αφαιρέσει τις επώδυνες άφτρες
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Θα εξαλείψει τον πόνο. Ενεργεί αμέσως μετά την τήρηση του τρόπου παραλαβής.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Έχει ισχυρή αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Στην εμφάνιση αφτρών στην στοματική κοιλότητα, για επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Καταστρέφει τα βακτήρια και τους ιούς στην στοματική κοιλότητα.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Αμέσως επιτίθεται και αφαιρεί πυώδεις σχηματισμούς στην στοματική κοιλότητα.
ΑΦΤΟΔΟΝΤ – Έχει αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΤΟΔΟΝΤ

 

Это мощный продукт, который агрессивно атакует патогенную микрофлору в полости рта сразу после использования.ΑΦΤΟΔΟΝΤ λαμβάνεται όταν σφίξετε τη συσκευασία, η οποία μόνη της γεμίζει το δοσίμετρο της συσκευασίας. Η δόση είναι έτοιμη για χρήση. Κάντε γαργάρα μέχρι τη στιγμή αντοχής και φτύστε το υπόλοιπο. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι τρείς φορές αρχικά. Σε περίπτωση που ανακουφιστείτε τις επόμενες ημέρες μην σταματήσετε, συνεχίστε και περιορίστε τη χρήση μέχρι δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδι.

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μετά τη χρήση του ΑΦΤΟΔΟΝΤ μην λάβετε τρόφιμα και υγρά έως 1 ώρα μετά.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Δεν έχει

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τρία χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

 

 Santament product online, make application

Aftodont - high quality, pure organic, herbal extract for the prevention and treatment of oral cavity of herbal